Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksinlagd gurka

(3 kommentarer)  
Skriv ut

En mycket enkel och god gurkinläggning som blir klar på mindre än en timme. Ger bra svalka till heta rätter

Ingredienser

Instruktioner

Skiva gurkan tunt. Blanda gurkan med saltet och låt stå i ca 15 min tills gurkan mjuknat. Skölj gurkan väl i kallt vatten så att sältan mildras men inte försvinner helt. Skala och skiva vitlöken. Lägg gurkan i en skål med vitlök och olja. låt stå ca 30 min i kylen före servering.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Garrik 16 januari 2011

    Ett väldigt gott tillbehör.

  • Starborg 22 juni 2011

    Väldigt god! :)

  • The_mama97mia 27 september 2011

    mmm, tack, kul sätt att smaksätta gurka på! När vi först smakade - efter en timme, så tyckte jag den var som lite klen, men efter längre tid -¨så WOW: En femma från mig, kul med en gurka o vitlöksgrej som inte är kladdig liksom!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.