Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksisterband i baconrock

 
Vitlöksisterband i baconrock Vitlöksisterband i baconrock
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En ny och kul idé på fyllda isterband där ni inte riskerar att de spricker. Blev underbart goda serverade med stuvade makaroner och senap. Vad gäller den pressade citronen så säger jag ja men ”lilla gumman” nej. Så det får ni avgöra själva efter tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Gör ett snitt i isterbanden på längden. Skala och skiva vitlöksklyftorna tunt, och tryck ner dem i skårorna.
  2. Linda varje isterband väl med baconskivorna ca 4-5 skivor på varje korv.
  3. Sätt in mitt i ugnen med en plåt med aluminiumfolie under för att samla upp baconflottet.
  4. Låt stå 20-25 minuter till baconen är bruna och knapriga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.