Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksmarinerad fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 6 timmar 35 minuter
Skriv ut

Låt fläskfilén få smak av vitlök och örtkryddor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén. Blanda marianden och häll i dubbla plastpåsar. Lägg i köttet, förslut väl och marinera 6-8 timmar.
  2. Ta upp filén och torka av. Bryn köttet runtom, salta och lägg på ugnsfast fat. Stek ca: 20 minuter.
  3. Låt köttet vila inlindat i folie ca 5 minuter innan du skär upp det.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Littlechef 24 juli 2009

    jag har gjort den här 2 gånger, 1 med grillen och 1 på stekpanna. 1gången gick det inge bra smacken var förlorad, men jag gav inte up och laga till det igen med stekpannan och marinera den över dagen det blev riktigt gott ^^ En Stark 4 blev det

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.