Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökssill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

En enkel och jättegod vitlökssill för alla vitlöksälskare som vinner på att få stå till sig.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg sillfiléer i sillag över natten, slå av lagen. Skär sillen i bitar, blanda ihop såsen tillsätt så mycket torkad persilja du vill för att såsen ska se fin ut och lägg ner sillen. Låt stå minst ett dygn i kylen innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • VardagsmatLCHFNina 26 juni 2013

    Mycket len och god smak på din vitlökssill;) Den var uppskattad på Midsommarbordet och kommer att stå där igen nästa år:) Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.