Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksslungad gurksallad med skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod! I receptet ska det vara lufttorkad skinka men jag använder rökt skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär gurkan i tunna stavar. Strimla salladslöken. Blanda gurka, salladslök, persilja, timjan, vinäger, olja, vatten och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skölj, ansa och bryt sallaten i bitar. Lägg en bädd av sallat direkt på tallrikar. Strö över tomatklyftor. Toppa med gurkblandningen.
  3. Servera till skinka och grissini.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.