Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlök och chili marinerade jätteräkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegoda som förrätt eller ett tilltugg=)

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vitlök,persilja,olja,chili och koriander i en en skål lägg i räkorna salta och peppra.Låt ligga i marinaden i ca 20 min i kylskåp.Stek dom i en het panna tills dom fått sin fina röda färg.Använder du färdigkokta räkor behöver du bara vända dom i någon minut. Servera gära med finstrimlad isbergsallad på räkchips. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mooze 15 juni 2009

    Grymt god.... jag hade i lite färska championer oxå. serverade med aioli och nygräddat vitlöksbröd... de blev succé !! ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.