Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksfisk med pinjenötter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fiskmiddag med minimal arbetsinsats.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll över smör-&rapsolja och citronsaft. Strö över salt, peppar, persilja och pinjenötter.
  3. Stek i mitten av ugnen 15-20 min. Servera med fräst spenat och kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • gillab 25 september 2008

    HEJ Jag har gjort denna maten idag. Den vart poppis av min son. Jag tog bort pinjenötterna för att jag kan ej ätta det. Vi tycker att den ska få en 5 MVH GILLAB

  • sjsj 31 januari 2010

    Gjorde den med pangasiusfilé som jag tinat ordentligt först. Arlas smör & rapsolja med vitlök hade dom inte på Willy's så jag gjorde egen. Lika delar smör och rapsolja i en kastrull och massor med pressad vitlök!!! I övrigt följde jag receptet. Serverade det hela med hemlagat potatismos och broccoli. Det var fantastiskt gott!!! Mina 2 tonårspojkar var helt lyriska! Bättre betyg går inte att få!

  • JennyV 7 februari 2010

    I och med att det inte är mycket till sås så ska det definitivt vara potatismos till!!! Smaskens!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.