Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksströmming

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 12 timmar 30 minuter
Skriv ut

Inte så snabbt, men gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden. Dra av skinnet på strömmingsflundran, enklast att börja "på mitten" och använda tummarna. Lägg i de sköljda fileérna i marinaden och blanda runt. Låt stå kallt i ca 12 timmar.
  2. Rör ihop majonäs, crème fraiche, persilja, dill, dragon och pressad vilök.
  3. Låt strömmingsfileérna rinna av i en sil.
  4. Blanda sås och fileér noga men försiktigt. Låt stå i 2-3 dygn för att "gotta till sig". Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.