Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wallenbergare på lammfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En variant av det klassiska receptet där lammfärsen tillför det där lilla extra. En stor favorit i vårt hushåll. Absolut värt att prova.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda först färsen med salt, sedan med gulor, grädde och peppar. Forma färsen till 4 biffar, högst 1 cm tjocka. Låt fettet bli ljusbrunt i en stekpanna. Stek biffarna på medelstark värme, ca 3-4 min på varje sida. Servera med de klassiska tillbehören: Potatismos, gröna ärtor och rårörda lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.