Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falska wallenbergare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att samtliga ingredienser är kylskåpskalla när du börjar blanda färsen.
  2. Blanda samman allt och forma till 8 biffar och stek dem i smör på inte allt för stark värme, ca 4 minuter på varje sida.
  3. Vill du ha en sås till de falska Wallenbergarna vispar du ur stekpannan med mellangrädde, kalvfond och lite salt.
  4. Servera gärna med riktigt potatismos och gröna ärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.