Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havets "Wallenbergare"

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakfull variant på en känd rätt. Det går utmärkt att göra Wallenbergarna dagen innan om du ska ha många gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa fisken i en mixer. Blanda fiskfärsen med rödlök koriander persilja och ägg.
  2. Vänd ner Lätt Crème Fraiche i fiskfärsen och blanda väl. Smaka av med salt och peppar. Forma 8 små biffar av fiskfärsen.
  3. Stek ”Wallenbergarna” gyllenbruna i smör ca 3 minuter på varje sida.
  4. Dela tomaterna i klyftor. Marinera tomaterna med socker salt och peppar. Värm tomaterna i en kastrull.
  5. Servera gärna med färsk potatis och varma tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.