Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wallenbergare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den klassiska varianten

Ingredienser

Instruktioner

Blanda den kylskåpskalla färsen väl med salt, peppar och äggulor. Färsen måste hållas så kall som möjligt. När den är jämn och lite seg i konsistensen, är det dags att blanda i grädden, lite i taget. Men arbeta inte färsen så mycket att den skär sig. Forma färsen till fyra stora biffar och vänd dom i ströbröd. Stek biffarna på svag värme i margarin tills de är genomstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.