Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Werners fyllda löviff med grönsakspytt

 
Werners fyllda löviff med grönsakspytt Werners fyllda löviff med grönsakspytt
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jätte gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning: Fräs löken mjuk på svag värme utan att den tar färg. Tillsätt på slutet även den hackade persiljan och fräs den med löken ca 1 min. Låt kallna. Blanda alla ingredienser till fyllningen utom senapen.
  2. Grönsakspytt: Skär morot, rotselleri, kålrot och haricots verts i ½ cm stora tärningar. Stek grönsakspytten mjuk i smör och matolja utan att den tar färg. Salta och peppra
  3. Bestryk den ena sidan av lövbiffen med 1 msk senap, dock inte längst ut mot kanten (lämna ca 2 cm rand runt om). Fördela fyllningen ovanpå senapen. Vik ihop lövbiffen och tryck ihop köttkanterna väl. Salta och peppra halvmånarna och stek dem på båda sidor i smör och matolja.
  4. Servera lövbiffen med grönsakspytten och en grön sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.