Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whisky- och lingonsill

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sill med sting av whisky och syrliga lingon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ättika, socker och vatten i en kastrull.
  2. Skala och skär morötterna i slantar.Skala och skär löken skivor.Lägg morot och lök i lagen.
  3. Låt kallna. Tillsätt whisky och lingon till lagen.
  4. Häll av, skölj och skär sillen i sneda bitar.Lägg sillen i en glasburk.Häll på lagen och sätt på lock.
  5. Låt stå i kylen 1 dygn före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.