Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wienernougatkaka

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En rikrig smarrig kaka!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret, vispa i socker, kakao och vaniljsocker. Vispa i äggen, en i taget, kaffe och rågmjöl. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna och grädda mitt i ugnen 20 min. Ta ut och låt svalna.
  2. Fyllning: Hacka nougat och choklad grovt. Smält tillsammans med smöret på låg effekt i microvågsugn. Bred ut över bottnen. Strö på mandel och låt nougaten stelna.
  3. Skär kakan i ca 40 bitar. Förvara i kylen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.