Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wild cowboygryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Riktigt mäktig maträtt

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i 2 cm stora tärningar. Bryn dem i smör eller olja tills köttet fått fin färg. Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur chilin och skär i strimlor. Låt den bryna med köttet i någon minut. Tillsätt buljongen . Koka köttet tills det känna mört, 30 - 40 minuter. Kärna ur paprikorna och skär i bitar. Skär tomater och purjolök i mindre bitar. Skölj bönorna i vatten och låt dom rinna av. Blanda ner alltihop i grytan. Koka ytterligare någrn minuter. Smaka av med salt och peppar. Red med maizenastärkelse utrört i lite vatten. Servera gärna med nybakat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.