Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Willys torsk i purjolöksgrädde

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och fräsch fiskrätt, som går snabbt att laga, tar 30 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skiva purjolök och fänkål i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna mjuka. Blanda ner matlagningsgrädde, timjan, salt och svartpeppar. Låt allt puttra ihop i ca 5 minuter. Dela fiskblocket i 8 bitar och lägg i en ugnsfast form. Häll över purjolöksgrädden. Ställ i ugnen i ca 15 - 20 minuter.
  2. Servera: pressad potatis och en sallad till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Biinii 31 oktober 2012

    Helt ok vardagsmat! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.