Wok sås recept

Laddar...
Din sökning gav 616 träffar
Winets marinerade kycklinggratäng..

Hej på er gourmander, jag gjorde om receptet "Het kycklinggratäng med mango chutney" en hel del, för jag tyckte det fattades lök och vitlök och paprika bl.a. Sen ville jag lägga kycklingfilén i nån s..

Torrfriterade biffstrimlor i Peki..

Här är min version av Torrfriterade biffstrimlor i Pekingsås. Med ”min version” menar jag att slutresultatet smakar som originalet, även om såsen inte gjorts på traditionellt kinesiskt vis. Det kän..
Friterad blomkål med myntasås

När jag var i Italien blev jag bjuden på friterad blomkål. Det var otroligt gott. Det serverades till en köttbit, men på många platser speciellt i Indien serveras det som snacks. Det kan jag mycket vä..


Spagetti i krämig korvsås

Denna rätt gjorde jag av spagetti som blivit över så mängden är lite på en höft. Det blev just Txistorra-korv eftersom det var den som jag hade hemma. Gott blev det och klart godkänt av sonen. Komment..Grönsakswok med kokos och jordnöt..

En supersmarrig vegetarisk rätt som jag har filat på i några år. Den är t.o.m. vegansk om man är noga med att kolla ingredienserna. Den är inspirerad av gambiansk Domoda och mat från Sri Lanka. Kanske..