Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wok med kyckling och avokado

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Man kan skippa keson och använda något krämigare istället, kanske kesella, turkisk yoghurt eller crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina wokgrönsakerna, tärna avokadon. Tärna kycklingen, vänd i t ex grillkrydda och stek upp. Häll av i en skål eller putta upp mot kanterna
  2. Woka grönsakerna några minuter i en het wokpanna. Blanda in kycklingen. Krydda med t ex citronpeppar, salt och peppar.
  3. Ta av pannan från värmen och låt svalna något. Vänd ner avokadon. Tillsätt keso innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.