Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad asiatisk färs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabblagad köttfärswok med lite hetta, perfekt till vardags men så god att den kan serveras till helgen också. Jag lagar den ofta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla purjolöken. Bryn purjolök och köttfärs några minuter i olja i en wokpanna eller stekgryta. Salta och peppra.
  2. Tillsätt pressad vitlöksklyfta, chilisås och kryddor. Häll i krossade tomater och wokgrönsaker. Låt koka ca 10 minuter, gärna under lock. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med nudlar och sweet-chili-sås. Garnera eventuellt med klippt, färsk koriander.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anna-Malin 17 september 2012

    Den som bara gett en stjärna åt detta recept gillar förmodligen inte den här typen av mat :-) Ge det en chans, det är ett kanonrecept om man gillar lite asiatiskt stuk, som det ju blir av ingefäran. Glöm inte sweet-chili-såsen, det är den som är pricken över i!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.