Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad biff med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Biff och svamp - en oslagbar kombination!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kyl köttet i frysen i 30 minuter. Skiva det sedan tunt och skär det i strimlor.
  2. Lägg köttet i en skål och tillsätt vitlök, ostronsås, chili och fisksås. Rör om väl så att köttet täcks av marinad.
  3. Marinera 5 minuter.
  4. Hetta upp en wok eller en stor stekpanna och häll i 1 msk olja. Lägg i köttet när oljan är mycket het och woka på hög värme, 1 minut.
  5. Tag upp köttet från woken och ställ åt sidan. Häll resten av oljan i woken och tillsätt svampen när oljan är het. Woka på hög värme, 2 minuter.
  6. Lägg tillbaka köttet i woken tillsammans med hälften av basilikan och woka 30 sekunder.
  7. Lägg över på ett serveringsfat och strö över resten av basilikan. Servera rätten varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.