Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt väldigt gott och enkelt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till glasyren. Skär kött i strimlor. Skär grönsakerna. Hetta upp en wok med olja. Bryn köttet snabbt under omrörning. Ta upp det. Woka grönsakerna några minuter över hög värme, tillsätt köttet, glasyren och sojan. Koka upp och servera.
  2. Antingen som det är eller med nudlar eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wildlife 20 mars 2008

    Det ser väldans gott ut, men jag måste få fråga en sak... Du skriver ingefärsglasyren, men jag hittar ingen sån i receptet... Ska det vara nån eller...?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.