Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad mangobiff i pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Åh vad gott det låter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor om det är helt eller tina det frysta. Blanda det med sojan. Hetta upp hälften av fettet och stek köttet i omgångar. Ta upp det på fat.
  2. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet. Blanda i köttet, mangochutneyn och vattnet och hetta upp. Smaka av med lite salt och peppar. Värm eventuellt bröden enligt förpackningen. Gör ett snitt i dem och fyll med kött- och grönsaksblandningen.
  3. Mjölk eller varm buljong är gott att dricka till.
  4. Tips:Kött ger fullvärdigt protein, zink och lättabsorberat järn och vitamin B12. Brist på B12 kan ge blodbrist. B12 finns framför allt i kött och andra animaliska livsmedel, t ex mjölkprodukter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.