En god wokgryta med frisk smak. Kycklingfärsen är smaksatt med limeskal och koriander som ger bullarna det lilla extra.
Instruktioner
- Börja med kycklingbullarna. Smula brödskivan i en bunke och häll på mjölken. Låt brödet svälla i 10 minuter. Tillsätt kycklingfärs, limeskal, finhackad koriander och salt. Forma kycklingbullar av smeten.
- Skala och skär moroten i slantar. Dela squashen i stavar och champinjonerna i skivor. Pressa vitlöken och skär rödlöken i halvmånar. Skär bort det grövsta på broccolin och dela resten i buketter och skivor.
- Fräs alla grönsaker i olja i en stor stekpanna. Lägg över grönsakerna i en gryta allteftersom. Tillsätt sweet chilisås och kokosmjölk. Lägg kycklingbullarna ovanpå och låt alltsammans småputtra tills kycklingbullarna är genomkokta, det tar ca 10 minuter. Vänd dem försiktigt en gång.
- Smaka av med salt och servera wokgrytan med kokta nudlar.
Publicerat den
3 april 2014
Liknande recept
Skriv kommentar