Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling fajita moderne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så många svenskar kan inte ha fel - texmex är gott! Här får vår mesta plockmat hetta från ingefära, frisk syrlighet från yoghurt och salt knaper från rostade sojabönor. Låt var och en göra sin egen rulle eller servera färdiga wraps. 10.5 viktväkrapoäng per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och klyfta löken. Skala och hacka vitlöken. Strimla kycklingen och paprikan.
  2. Stek löken genomskinlig i oljan. Tillsätt vitlök, kyckling och paprika. Smaka av med salt och peppar.
  3. Tillsätt mango chutney, chilisås, ingefära och yoghurt, rör om. Låt det inte koka – om matyoghurten upphettas över 70° spricker såsen.
  4. Skär tomaterna i småbitar. Värm gärna tortillabröden i mikro eller ugn.
  5. Lägg sallad, tomat, ost, sojabönor och kycklingröra mitt på varje tortillabröd. Rulla ihop varje bröd och gärna med smörpapper, då håller rullen bättre ihop. Halvera rullarna med kniv och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.