Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wrapbröd på dinkel och råg

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Barn skall ju lära sig att äta sunt så här har jag ett kanonrecept till detta, mina barn älskar detta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de båda mjölsorterna, krossad linfrö,salt och bakpulver i en bunke. Tillsätt olja och så mycket vatten att du får en fast deg.
  2. Dela upp degen i 12 lika stora delar. Kavla varje del på en lätt mjölad arbetsbänk till en rund kaka. 18- 20 cm i diameter.
  3. Grädda kakorna i en upphettad torr stekpanna på medelvärme i ca ½ minut på varje sida tills de har fått färg. Lägg dem ovanpå varandra och täck dem med aluminiumfolie så att de håller sig mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.