Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatiska wraps med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Asiatiska risblad finns i välsorterade livsmedelsaffärer eller i asiatiska butiker. Servera dessa wraps som en förrätt eller till buffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först marinaden. Riv ingefära och vitlök, hacka chilin och blanda med övriga ingredienser.
  2. Skär grönsakerna i strimlor och blanda ner i marinaden och låt dem ligga i 20 minuter. Blötlägg ett risblad i taget i 30 sekunder och lägg upp på en skärbräda. Fyll bladet med grönsaker och rulla ihop till en wrap. Servera wrapsen direkt med sojsåsen blandat med sesamfrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.