Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwraps med krämig grönsaks- och avokadosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Att köpa färdiggrillad kyckling är bekvämt. Med en finskuren salsa på en massa grönsaker och avokado som binds ihop med kesella så blir det gott som fyllning i wraps. Gott. Mättande. Nyttigt. Prova även att ta med en grön paprika också och eventuellt purjolök i stället för röd lök. Ta det du gillar bäst! Eftersom jag är väldigt förtjust i tomater så klyftade jag upp en extra tomat och lade i mina wraps. Det är mycket bra att använda kesella i stället för majonnäs eller crème fraiche som kan bli lite för tungt respektive för syrligt. Kesellan är neutral och låter de andra ingredienserna "tala för sig själva". Vill man äta vegetariskt så går det utmärkt att byta ut kycklingen till quornfiléer i bitar. Fler kycklingrecept finns på www.lottakruse.blogspot.com.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinnet från kycklingen. Ansa bort köttet och skär det i tärningar.
  2. Skär paprika, gurka och tomater i små tärningar.
  3. Finhacka den röda löken och pepparfrukten.
  4. Blanda kyckling och grönsaker med kesella i en skål.
  5. Tärna avokadon och blanda med det andra så fort som möjligt så mörknar den inte.
  6. Krydda med mycket svartpeppar och chiliexplosion.
  7. Bred salladsblad på tortillabröd, klicka på den krämiga salsan, och rulla ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.