Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskröra med äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Perfekt som fyllning till smörgåstårta eller kanske till wraps eller baguette!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken rinna av väl. Skala och hacka löken. Skär äpplet i små tärningar. Mosa tonfisken och blanda med kesella, vitlök, senap, lök och äpple. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Använd som fyllning till smörgåstårta (räcker till ett lager, 15 port), eller dela upp röran på tunnbröd eller baguetter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.