Tre S har denna rätt i rockärmen: Superfräscht, supergott och supersnabbt!
För att göra rätten glutenfri. Använd glutenfria tortillabröd.
Instruktioner
- Häll av spadet från kidneybönorna, de svarta bönorna och majsen och skölj allt i ett durkslag. Häll sedan ner i en stor skål. Hacka rödlöken fint och tärna gurkan. Vänd ner bland bönorna tillsammans med körsbärstomaterna och hackad koriander. Krydda med örtsalt och svartpeppar.
- Vinägrett:
Blanda olja, vitvinsvinäger, örtsalt och svartpeppar i en liten skål. Ringla över salladen.
- Limeyoghurt:
Blanda rivet skal och saft från limefrukten, yoghurt, olja, agavesirap, örtsalt och svartpeppar i en skål.
- Fyll tortillabröden med bönsallad och limeyoghurt och servera!
Publicerat den
3 juli 2015
Liknande recept
Skriv kommentar