Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wraps fyllda med bönsallad och limeyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tre S har denna rätt i rockärmen: Superfräscht, supergott och supersnabbt! För att göra rätten glutenfri. Använd glutenfria tortillabröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av spadet från kidneybönorna, de svarta bönorna och majsen och skölj allt i ett durkslag. Häll sedan ner i en stor skål. Hacka rödlöken fint och tärna gurkan. Vänd ner bland bönorna tillsammans med körsbärstomaterna och hackad koriander. Krydda med örtsalt och svartpeppar.
  2. Vinägrett: Blanda olja, vitvinsvinäger, örtsalt och svartpeppar i en liten skål. Ringla över salladen.
  3. Limeyoghurt: Blanda rivet skal och saft från limefrukten, yoghurt, olja, agavesirap, örtsalt och svartpeppar i en skål.
  4. Fyll tortillabröden med bönsallad och limeyoghurt och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.