Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta grillar vi ofta på sommaren. Så mört och gott. Gillar man inte curry byter men den mot någon annan krydda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden och vänd ner kycklingstrimlorna. Låt stå från 1 timme eller hela eftermiddagen. Trä upp på spett och grilla. .
  2. Servera med vad som helst. Allt passar.
  3. Gärna med små färskpotatisar, skrubbade, som varit i ugnen ca 40 min med olja, salt, peppar och färsk timjan. Och en sås på matlagningsyoghurt och curry, eller ajvar, eller tzatziki eller bea eller vad man vill. :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hundkonditorn 6 maj 2008

    Grillat är alltid gott. Dessa spett blev mina favoriter när vi grillade till valborg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.