Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtmarinerad kyckling med grönsakspytt och limesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från Ola Luritzsons GI-kokbok

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ingredienserna till marinaden i en stor skål. Vänd kycklingfiléerna i marinaden. Täck över och låt stå i kylskåp i minst 4 timmar. Blanda alla ingredienser till såsen och ställ kallt. Sätt ugnen på 250 grader. Halvera kycklingfiléerna och trä upp dem på spett. Grilla dem i ugnen ca 10 minuter tills de fått färg och är genomstekta. Skär alla grönsaker och fräs dem lätt i en stekpanna i lite olivolja. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med några kvistar persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.