Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtmarinerad kyclingfilè

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 timmar 20 minuter
Skriv ut

Jag gjorde så här en söndag när jag hade gott om tid men ingen matlagningsenergi. Jag marinerade fyra filèer, varav jag frös in tre.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt till marinaden i dubbla fryspåsar. Stäng påsen och "krama runt" ingredienserna. Öppna påsen och lägg i de djupfrysta kycklingfilèerna. "Krama runt" så att marinaden kommer åt alla fyra filèerna. Lägg påsen i en skål. Vänd påsen då och då "när du har vägarna förbi". När filèerna känns tinade så stjälper du ner allt i en låg vid kastrull, en traktörpanna är idealisk. Låt anrättningen sjuda på mycket svag värme den tid det tar. Prova med en provsticka så att den saft som då sipprar ut är helt färglös. Serveras med broccoli och fullkornsbulgur. I mitt fall kommer den från frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.