Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtmarinerade kycklingfileér

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Yoghurtmarinaden gör kycklingen extra mör och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingfileérna i en plastpåse. Häll i marinaden och knyt om. Låt dom ligga i kylen i 2 timmar eller längre.
  2. Tag upp fileérna och låt dem rinna av. Smält smör i en panna och stek kycklingfileérna ca 6 min./sida. Salta och peppra. Skär upp fileérna.
  3. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bodilla 1 september 2008

    Saftigt, gott, milt men smakrikt=mycket gott!

  • mackenneth 10 juli 2013

    Har bara lagat denna rätt en gång förut, ska laga den en andra gång idag till mig och en kompis. Den är himmelskt god, gjorde den som matlåda! och höll på att smälla i mig allt på en gång... Vad som är fint med denna rätt är att den smakar lika god kall som varm! Man kan ha den som tilltugg eller till nån form av tapastallrik.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.