Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron och yoghurtpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Servera den här välsmakande kakan till en kopp kaffe eller te.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl och socker i en skål. Tillsätt fettet och finfördela det i mjölet med fingertopparna till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop allt till en deg. Tryck ut degen i en pajform och ställ den 30 minuter i kylen.
  2. Värm ugnen till 175°. Vispa osten mjuk och slät tillsammans med yoghurt, honung och mandelolja. Häll smeten i pajskalet och grädda i 30 minuter. Låt svalna och ställ i kylskåp i minst 4 timmar.
  3. Sikta florsocker över före servering. Servera med sylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • epique 23 februari 2010

    Lite nyfiken på vart citron kommer in i bilden? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.