Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zlatans favoritpyttipanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Zlatan Ibrahimovics favorit. Använd gärna rester av skinka, korv, oxkött och rökt fläsk till pyttipannan. Hade lillkillen fått bestämma så åt vi detta varje dag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 1 cm stora kuber. Skala och finhacka löken.
  2. Skala potatisen och skär den i 1 cm stora kuber. Skölj potatisen, låt kuberna rinna av och stek i lite smör och olja.
  3. Lägg i den hackade löken efter en stund. Stek ytterligare några minuter.
  4. Lägg därefter i köttet. Låt steka så det får fin färg. Smaka av med salt och peppar.
  5. Stänk över worcestersås. Klipp över lite persilja.
  6. Stek äggen, skiva rödbetorna och servera detta till pyttipannan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.