Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchini- och purjosoppa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Grön och len soppa med en syrlig "klimp". 400 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs strimlad purjolök, zucchini och potatis i bitar i olja. Tillsätt buljong och hackad timjan. Koka upp och koka på medelvärme 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Mosa ihop fetaosten med matyoghurten till en smidig konsistens.
  3. Mixa soppan slät, häll upp i varma skålar och lägg i en klick av fetaröran. Servera resten av röran till brödet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.