Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchini trifolato

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt och supergott - ett nytt tillskott från min franska 87-åriga granne till vad jag skall göra med all zucchini när de växer som mest. Smakar lika gott som när man gör den med karljohansvamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär den fint, gärna med assistent, då går det ju fortare. Skölj och torka den. Skölj zucchinin och skär i tunna slantar. Grovhacka vitlök efter behag och förbered mycket klippt persiljan.
  2. Värm upp en stekpanna med olivolja. Släng i potatis, zucchini och vitlök, salta och peppra och stek under omrörning tills potatisen är och zucchinin är klara. Lägg i persiljan i slutet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.