Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchiniblommor - Crema di fiori

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En speciell pastasås. Fick just detta recept muntligen och vill inte glömma det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Zucchiniblommor, som det skall vara mest av, lite persilja och lite lök grovhackas.
  2. I en kastrull värmer man upp olja lätt och lägger i hacket plus saffran upplöst i vatten. Låt sjuda i 15 minuter.
  3. Stäng värmen. Kör i mixer, lägg i lite mer olja och värm upp igen.
  4. Stäng av igen och lägg i äggulan och den rivna pecorinoosten. Rör om ordentligt.
  5. Nu kan man frysa in i portioner annars skall den värmas igen och blandas med nykokt pasta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cakrjo 16 juli 2008

    måste bara testa! Låter supergott=)

  • Veranne 10 april 2014

    Den här rätten (med pasta) åt jag i Rom nyligen. Gott och ovanligt. Kul att hitta receptet här!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.