Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostkrämad sallad med pekannötter och bacon

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket läcker sallad som passar som förrätt eller lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa osten med yoghurten.
  2. Förväll bönorna i lättsaltat vatten en minut, de ska fortfarande vara krispiga. Spola med kallt vatten och låt rinna av.
  3. Strimla baconet, knaperstek och låt rinna av på hushållspapper.
  4. Kärna ur och skär paprikan i bitar, dela bönorna i mindre bitar och skiva champinjoner och salladslök tunt. Skala och kärna ur gurkan och skär i tjocka skivor.
  5. Häll spenaten i en bunke tillsammans med de andra grönsakerna. Slå över dressingen och blanda väl.
  6. Fördela salladen på två tallrikar. Toppa med bacon och pekannötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.