Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggulamaränger

 
Skriv ut

Ett annat sätt att göra maränger på. När man har gjort vitan så kan man då göra av gulan. Men tänk på att det inte blir lika fast som vit maräng utan den blir lite mer rinnigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör äggulor och vatten.
  2. Tillsätt florsocker, vispa kraftigt och länge (ca 15 min till massan blir tjock, ljus och porös.
  3. Vispa ner de övriga ingredienserna.
  4. Klicka ut på bakplåtspapper, strö på hackad mandel.
  5. Grädda i 150-175 grader ca 20 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.