Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åkerbylimpa

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Det här är en av mina absoluta favoriter det har brödet äter jag gärna hur mycket som helst ut av. Det är ganska mörkt och grovt med mycket smak en annan fördel är att det är väldigt lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gegga i hop allt till en väldigt kletig smet.
  2. Smörj 2 avlånga brödformar. Häll i smeten och grädda långt ner. Lägg folie över sista stunden om de blir för mörka.
  3. Grädda i ca 1 timme kanske lite mer i 200 grader.

Kommentarer (1)

  • carinarosita 31 augusti 2011

    Så enkelt åh så underbart gott !!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.