Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älggryta med champinjoner

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 7-8 portioner
Skriv ut

Använde tryckkokaren för snabbt resultat och mera smak. Underbart gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tärningar och bryn det. Lägg över i tryckkokaren, tillsätt vatten och köttbuljontärning, soya. Koka i ca 20 min beroende på hur fint kött det är.
  2. Skiva champinjonerna under tiden, bryn dem i stekpannan tillsätt creme fraiche.
  3. Lägg i grytbitarna och sila buljongen, koka upp smaka av med fond. Red grytan med maizena utrört i kallt vatten.
  4. Servera med kokt potatis och röd vinbärsgelé.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • seijariitta 9 mars 2008

    mkt. god, kommer att göra om det här så fodd jag får ta'på älgkött MVH, Seija

  • Elvira98 21 september 2009

    Så enkel och så god! Hoppas nu bara på en frys full med älg så kommer denna rätt att återkomma, ofta!

  • babyreiko 30 oktober 2011

    Super gott kommer att göra detta många ggr =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.