Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älggryta med svamp och paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök, morötter, paprika och kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Tag upp det på fat.
  2. Bryn köttet i samma gryta i resten av fettet. Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Låt koka på svag värme under lock tills köttet nästan är mört, 30-45 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. Smaka av.
  3. Strö över kryddgrönt och servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.