Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och päronkräm med cashewkeso

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kräm passar både som efterrätt, mellanmål eller en lätt lunch - speciellt när den serveras med keso och cashewnötter.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär äpplena och päronen i tärningar och dem i vattnet. Koka upp och låt koka i 1-2 minuter. Häll ner honung och kanel och låt koka i ytterligare 1-2 minuter Mixa krämen ganska slät med stavmixer. Blanda potatismjöl i en gnutta vatten. Häll det i krämen och värm under omrörning tills det tjocknar. Låt svalna. Servera med keso som blandas med cashewkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.