Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Öppet kasslerknyte

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gammalt Allersrecept igen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i strimlor. Tina spenaten och krama ur vattnet.
  2. Koka upp grädden och vänd ner spenaten och låt puttra ett par minuter. Krydda med salt och peppar. Låt svalna.
  3. Tina smördegsplattorna. Kavla ut till dubbel bredd och skär ut en rundel ur varje platta. Vik upp kanten som ett brätte runtom och pensla med uppvispat ägg.
  4. Fördela spenaten på smördegen och lägg kasslerstrimlor ovanpå. Toppa med en tomatskiva och täck den med ost.
  5. Gratinera i 200º i 20 minuter.
  6. Servera med grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.