Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Fräsch & lätt men ändå mättande. Perfekt sommarlunch!! Uteslut kycklingen så har du ett supergott tillbehör till grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kycklingen & marinera en liten stund, ca 10-15 min. Stek kycklingen & koka pastan. Låt svalna.
  2. Strimla purjon & tärna paprikan & äpplet.
  3. Blanda ner örtagårdspulvret i créme fraichen & blanda sedan samman med övriga ingredienser i en stor skål.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.