Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsas Persikopaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den enklaste av alla enkla..... Havrefras och persikor - MUMS!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva persikorna och lägg dem i en ungsfast form. Blanda ingredienserna till en smuldeg som läggs ovanpå och grädda i 175 - 200 grader tills pajen är gyllenbrun, ca 20 minuter.
  2. Servera med vaniljsås eller vaniljglass
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lennali 13 maj 2008

    Underbar god paj, brukar göra den i stugan på sommaren, härligt gott med persikor och smuldegen som jag tycker ger en smak av knäck. Du får mitt betyg för den är som sagt var enormt god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.