Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Överbliven julskinka LCHF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det brukar ju vara Cherry i det ordinarie receptet men eftersom det inte passar in i LCHF så gör vi så här i stället. Prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader varmluft.
  2. Blanda i hop grädden, senapen,chillisåsen och kryddorna. Smöra formen.
  3. Skär skinkan i lite tjockare skivor och varva skinkan med blandningen i en ugnsfast form.
  4. Grädda mitt i ugnen 10-15 min tills det fått lite färg. Servera med blomkålsris eller zucchinipasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 30 december 2012

    Jag brukar göra något liknande på kassler och utan senap. Grädden vispas innan man har i chilisåsen. Idag testade jag din variant med julskinka och senap, grädden vispade jag som tidigare och det blev jättegott. Extremt lättlagat. Sådana recept är alltid bra att ha.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.