2-stegsmuffins

Serverar: 12 portioner

Tid: 30 minuter

Amerikanska muffins med marsanpulver i smeten......

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 3 dl socker
  • 3 ägg
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl marsanpulver (snabbmarsan)
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser och låt stå kallt över natten, eller i ett par timmar. Klicka i smeten i amerikanska muffinsformar. (de stora) Värm ugnen till 225 grader, sänk till 175 och grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min.
    2. Tips: Stoppa ner några hallon eller blåbär innan gräddning!

    Kommentarer (1)

    motorbike 5 november 2008

    Hejsan! Jag tycker det är kul att baka men jahar aldrig lyckats med muffins antingen blir de för höga och detjäser över eller ochså ramlar de ihop vad göras har ej bakat detta receptet men ska testa mvh Maria 47

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben